Den senaste tiden har jag och Gustaf varit på plats i Osj och arbetat med diverse aktiviteter. Men vad är det egentligen exakt vi gör? Låt oss visa något av det vi sysslar med.

DSC_0812

Låt oss börja med att visa vad som kan hända i huset en vanlig dag.  Förutom de aktiviteter som står på schemat; filmvisning, workshops och diskussioner (som Olga och jag inspekterar) så får vi ibland spontanbesök i form av Komuz-spel och kökshäng.

DSC_0806DSC_0811

DSC_0796

Men vi är ju absolut inte bara hemma, vi besöker bland annat volontärklubbar för fulla muggar. Här hälsar vi på Kurmanjan Datka-skolan lite utanför Osj. De berättade om deras planer och idéer inför nästa år. Det är en av de mer nystartade klubbarna vi besökt. Det innebar att vi fick se väljandet av koordinatorn inför DSC_0786nästa år. En av kandidaterna berättar varför just han ska bli ledare för Raisa som arbetar på vår partnerorganisation Youth of Osh t.v.

DSC_0768DSC_0750

Hemma igen. Här sitter vi och skriver projekt på balkongen med CAG-katten. Den flyttade in samtidigt som oss och hänger här varje dag, till vår stora glädje.
DSC_0800DSC_0733

Sen var det dags att åka till en volontärklubb igen! Här är vi på en central skola i Osj vid namn Kalin. Kan tillägga att gänget var mycket gladare än bilden visar.DSC_0719

Med det säger vi hej då från CAG-huset för den här gången!

Vi ses snart igen!

 /Filippa